Consultancy

De integrale aanpak van de consultants van EDM Academy

EDM Academy biedt een geïntegreerd pakket aan diensten die op maat kunnen worden ingezet om continu te blijven verbeteren. Onze experts hebben hun sporen verdiend in diverse sectoren en hebben de kennis en kunde in huis om met het verschil te maken.

Onze diensten
  • Interim management
  • Advies
  • Coaching
Interim-management

De kernactiviteit van onze consultancy is het continu verbeteren van organisaties door verandermanagement toe te passen. Ons motto voor interim-management is: “We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.” Door jarenlange ervaring hebben wij een uitstekend netwerk van de beste interim-professionals op het gebied van algemene zaken, operationele zaken en inkoop-directie-functies.  Wij werken al vele jaren samen met toonaangevende ondernemingen in een viertal sectoren waarin de klant centraal staat: handel & industrie, financiële dienstverlening, retail en (semi-)overheid.

Interim rollen waar je aan kunt denken :

– het invullen van een specialistische- of programma-, projectmanagers rol

– de tijdelijke vervanging van uw interne trainer of Master Black Belt, Governance of Scrum coach

– een programmarol binnen het grotere geheel van projecten.

Advies

Welke uitdaging bij jouw organisatie ook speelt, een gedegen aanpak waarmee problemen op een structurele manier blijvend worden opgelost, biedt het juiste resultaat. Wij helpen je graag met deze uitdaging, het maken van de juiste keuzes en het opzetten van een plan en het samen realiseren.

Coaching

Tijdens een project kom je voor verschillende uitdagingen te staan, waarbij je  soms behoefte hebt aan iemand met de kennis en ervaring die fungeert als vraagbaak en die u helpt het project te versnellen waar nodig en successen te behalen waar mogelijk. Onze coaches helpen je bij uitdagingen zoals bijvoorbeeld met het faciliteren van workshops, professioneel leiderschap, omgaan met weerstand en het geven van praktische tips tijdens de realisatie van uw specifieke project.

Opdrachtgevers waar wij voor gewerkt hebben
Meer weten? Wij spreken graag af

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij vertellen je graag meer over hoe we samen voor succes gaan. Neem gerust contact op met Edward Ooteman op 085 48 82 899 of stuur een e-mail naar info@edmacademy.nl.

Menu