Leerdoelen

In deze unieke training leren wij je in één dag wat Artificial Intelligence (AI) is en hoe je met een gebruiksvriendelijke toolset zelf een simpel model kunt bouwen. Je leert over algoritmes zoals classificatie, clustering en onregelmatigheidsdetectie en deep learning! We laten je tevens zien hoe je een model uitrolt en kunt aanspreken via stemherkenning, of te wel: een spraakgestuurd expert systeem binnen één dag! Wij staan tevens stil bij ethiek, risico’s en juridische vraagstukken rondom AI.

Dit is de nieuwe manier van werken met data en het is mogelijk vandaag – wij tonen je hoe!

We gebruiken in deze training tools van BigML en Amazon (Rekognition, Alexa).

Trainingsdata & Locatie

De training is een dag van 9:15 tot 16:30. Er zit in het programma een ruime lunchpauze zodat er tijd is voor een korte wandeling of een andere vorm van ontspanning. De training wordt op interactieve wijze verzorgd door een ervaren trainer met brede ervaring in de toepassingen in verschillende sectoren.

Deze training wordt gegeven in Amsterdam, Groningen, Utrecht en Rotterdam

Eerstvolgende startdata:

Niets gevonden.

Programma

ONDERWERPEN

 • Wat is AI en Machine Learning?
 • Veel voorkomende algoritmes inclusief deep learning
 • Een dataset maken en voorbereiden
 • Model selectie en toepassing
 • Model beoordeling op betrouwbaarheid
 • Uw expertsysteem met spraakdialoog implementeren
 • Ethiek, risico’s en juridische compliance vraagstukken

Wij focussen niet op wiskundige algoritmes tijdens deze training. We focussen op de manier hoe deze algoritmes toegepast kunnen worden met behulp van een geavanceerde en gebruiksvriendelijke tool. Dit omvat ook het beoordelen van de betrouwbaarheid van het model.

Voor wie

Deze masterclass is bedoeld voor bedrijfsmanagers en (opkomende) data scientists die willen leren wat AI is en hoe zij snel AI kunnen toepassen. De benadering stelt de beginner in staat basismodellen te leren en toe te passen met behulp van onze standaard datasets, terwijl de meer ervaren data scientists hun eigen gegevens kunnen inbrengen en snel vooruitgang kunnen boeken bij het bouwen van diepgaande neurale netwerkmodellen. De training is ontworpen om meerdere ervaringsniveaus te bieden.

Investering

Deze training kost € 495,- inclusief de materialen en gebruik van faciliteiten. Prijzen exclusief de BTW.

Aan de slag met AI?

Wil je de basis kennen en leren toepassen? Schrijf je dan in voor onze training. Bekijk alle trainingsdata of neem contact op voor een training op maat: ook incompany trainingen zijn mogelijk.

Enthousiast? Deel het en maak gebruik van ons referral programma voor voordeel op meer trainingen van EDM Academy!

Waarom Digital Trainingen bij EDM?

 • Trainingen in kleine groepen tot 12 personen
 • Leren op basis van jouw werksituatie
 • Gecertificeerde trainers met praktijkervaring
 • Vervolgtraining met 20% korting
25 trainingslocaties

Er is altijd een locatie bij jou in de omgeving.

Heb je vragen?

Onze deskundige adviseurs zijn telefonisch bereikbaar voor al je vragen of advies welke training het beste aansluit bij jouw wensen.

Menu