Incompany

Samen succesvol met onze Incompany trainingen

Met je hele team leren om beter te presteren dankzij EDM Academy. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Daarom zijn al onze trainingen ook als Incompany training beschikbaar. Je volgt de training dan met je hele team of bedrijf en leert aan de hand van de eigen praktijk en werksituatie.

De kracht van EDM Academy

  • Zelf je ideale pakket samenstellen
  • Leren op basis van jouw werksituatie
  • Gecertificeerde trainers met praktijkervaring
  • Vervolgtraining met hoge korting

De voordelen van een Incompany training:

  • Direct groter effect: je kunt met je hele team meteen aan de slag met de opgedane kennis, wat het toepassen van de geleerde principes makkelijk en effectiever maakt.
  • Maatwerk: Onze incompany trainingen worden toegespitst op jouw organisatie. We gaan aan de slag met theorie, voorbeelden en oefeningen in een context die je gemakkelijk in de eigen organisatie kunt toepassen.
  • Lagere kosten: Het volgen van een groepstraining is al snel voordeliger dan een individuele training dankzij onze nog scherpere tarieven voor grotere groepen. Dubbel profijt dus!
  • Alle neuzen dezelfde kant uit. Het voordeel t.o.v. individueel opleiden is dat iedereen meteen als team de kennis leert toepassen. Kennis delen is kracht!

Onze aanpak

Voordat we aan de slag gaan, vertellen we je graag vrijblijvend over onze aanpak: van intake tot implementatie in vijf duidelijke stappen.

Stap 1: Intake en inventarisatie

We achterhalen wat de leerwensen zijn voor jouw team en bekijken met welke problematiek we aan de slag gaan. In deze fase krijg je ook een vrijblijvende offerte.

Stap 2: Vrijblijvende probleemanalyse

Maak kennis met jullie trainer! We gaan aan de slag met de doelstellingen voor het team en stellen vast hoe we deze gaan behalen op een manier die echt werkt.

Stap 3: Opleidingstraject ontwikkelen

In het opleidingstraject kijken we ook naar de individuele behoeftes van de deelnemers en koppelen deze op een effectieve manier aan de organisatiedoelstellingen.

Stap 4: Aan de slag!

Tijdens het opleidingstraject gaan we aan de slag met actiegerichte en interactieve methodes om de kennis zoveel mogelijk in de praktijk te kunnen toepassen.

Stap 5: Implementatie

Wanneer jouw team alle kennis en kunde onder de knie heeft helpen we het team en management bij het implementeren van de opgedane inzichten, voor een maximaal rendement.

Meer weten? Wij spreken graag af

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een Incompany training voor jouw organisatie? We vertellen je graag meer over hoe we samen voor succes gaan.

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen of mailen u zo spoedig mogelijk.

Contact incompany
Menu