Laten we aan de slag gaan: schrijf jezelf of je team in voor een van onze trainingen.

Heb je nog vragen over welke training het beste bij jouw behoeftes past, de opbouw van een training of ontvang je graag meer persoonlijke informatie? Neem dan contact via info@edmacademy.nl of bel ons direct op 085 48 82 899. Wij helpen je graag de juiste training te kiezen.

Lean Belt

Lean Yellow Belt

Deze training geeft in één dag inzicht in de basisprincipes van Lean. Je kun daarna direct aan de slag met het realiseren van een echte verbetering in jouw organisatie.

Aankomende trainingen

Lean Black Belt

De Lean Black Belt geeft in vier dagen aanvullende inzicht in de principes van Lean. Voor alle Lean Green Belts die als programma-managers aan de slag gaan.

Aankomende trainingen

Lean Startup training

Leren innoveren als een startup! De training Lean Startup geeft in twee dagen de handvatten om snel nieuwe producten, nieuwe business en waarde proposities te ontwikkelen

Aankomende trainingen

Verandermanagement

In deze training Verandermanagement leer je in vier praktijkgerichte dagen hoe jij in je het verschil maakt en hoe je de organisatie meeneemt in verandering.

Aankomende trainingen
Agile / Scrum

Professional Scrum Foundations training

In deze tweedaagse training maak je op een laagdrempelige manier kennis met Scrum. Je leert de benodigde principes om Scrum meteen effectief in de praktijk te kunnen gebruiken.

Aankomende trainingen

Professional Scrum Master training

De Professional Scrum Master is dé training voor Scrum Masters en andere mensen die precies willen weten hoe Scrum bijdraagt aan effectieve ontwikkeling van producten en diensten.

Aankomende trainingen

Professional Scrum Master Training II

Dit is de geavanceerde training om de volgende stap te zetten in jouw rol als Scrum Master. Het helpt je om de verschillende standpunten te begrijpen, die een effectieve Scrum Master kenmerken.

Aankomende trainingen

Professional Scrum Product Owner Training

In deze 2-daagse training leer je hoe je het beste uit Scrum kunt halen als Product Owner. Je hebt duidelijk beeld van de rol en de tools, hulpmiddelen en handvatten om direct jouw Scrum Team effectief te begeleiden. Plus handige praktijkvoorbeelden

Aankomende trainingen

Agile voor HR

In de training leer je in twee praktijkgerichte dagen alles over agile organiseren. Je krijgt de kennis om jouw HR-rol optimaal te vervullen in een agile organisatie. Deze training is zeer geschikt voor HR-adviseurs, HR-managers, HR-Business partners, managers en leidinggevenden.

Aankomende trainingen
Digital

BI & DWH concepten

In deze training wordt de basis van Business Intelligence en Data Warehouses behandeld. Het verschil tussen een standaard database en een BI of DWH database zit hem vooral in het complexe systeem wat er achter zit.

Aankomende trainingen

Dimensioneel Modelleren

Je bent bekend met de algemene principes van data modellering en staat nu voor een nieuwe uitdaging: het maken van een model om rapportages te ondersteunen in een BI of Data Warehouse omgeving.

Aankomende trainingen

Big Data concepten

Er is veel belangstelling voor Big Data op dit moment. Maar wat kun je met Big Data, wanneer en hoe is het inzetbaar en wat zijn de verschillen met traditionele Business Intelligence en Data Warehousing?

Aankomende trainingen

Introductie Artificial Intelligence

A.I., of in beter Nederlands, Kunstmatige Intelligentie is overal tegenwoordig. Maar wat is kunstmatige intelligentie eigenlijk? En hoe verhoudt het zich tot machine learning, datamining en Big Data?

Aankomende trainingen

Deep Learning

Met behulp van Deep Learning worden deze applicaties en machines steeds intelligenter gemaakt. Ze worden daardoor steeds breder inzetbaar en zullen meer werk van de mens over kunnen nemen.

Aankomende trainingen

Real Time Marketing

Wat is realtime marketing en hoe kun je slim inspelen op de doelgroep? Ontdek in deze workshop hoe jij realtime marketing succesvol kunt inzetten.

Aankomende trainingen
Governance and Compliance

COBIT® 2019

COBIT is een uitgebreid instrument voor de beheersing van uw IT. Een robuust en pragmatisch model, ook goed bruikbaar voor management en niet-IT-ers.

Aankomende trainingen
Menu