UNLOCKING 2030

We mogen weer!

17 september 2020 | 13:30 uur | Nemo Science Museum Amsterdam

Deze Masterclass geeft je inzichten, cases, vele voorbeelden en een duidelijk stappenplan.

In 2030 is het gebruik van nieuwe technologieën op de werkvloer de normaalste zaak van de wereld. Big data, blockchain en artificial intelligence maken ons werk makkelijker. Bevorderen een efficiëntere manier van werken. En stellen ons in staat om veel beter in te spelen op de behoeften van onze klanten. Maar hoe dan? En wat komt er allemaal bij kijken?

Unlocking 2030 is een masterclass die vooruitblikt op de werkvloer van de toekomst. Centraal staat de noodzaak van het digitaliseren van diensten en werkprocessen die je helpen om voorop te blijven lopen in jouw vakgebied. Je krijgt simpele antwoorden op complexe vragen. En je ontdekt wat een digitale transitie kan betekenen voor jouw onderneming.

UNLOCKING 2030

een masterclass over de werkvloer van de toekomst

Een inspirerend programma

Vanaf 13:00 ontvangst met koffie, thee, fris & lekkernijen en registratie en om 13.30 uur start de eerste spreker. Rond 17.00 uur is het einde van de masterclass. Aansluitend is er tijd voor een borrel. Een goed moment om bij te praten, kennis te maken met andere bezoekers of om ervaringen uit te wisselen. Maar we beginnen natuurlijk met de inspirerende verhalen van onze sprekers.

Een unieke locatie

Als je het over de toekomst hebt, is er geen betere locatie denkbaar dan Nemo Science Museum: hét science museum van Nederland. Nemo Science Museum heeft als missie om op een interactieve en laagdrempelige manier wetenschap en technologie dichter bij het publiek te brengen. Precies wat wij beogen met deze masterclass: een match made in heaven dus. Nemo Science Museum ligt in hartje Amsterdam, vlakbij het Centraal Station, en is daardoor zeer goed bereikbaar voor iedereen.

Onze sprekers

Peter Ros

Keynote speaker, future strategist
Impact van exponentiële technologieën

De afgelopen jaren is het professionele van Peter Ros leven gevuld met het geven van keynotes in binnen- en buitenland en door het sparren met ondernemers, CEO’s, bestuurders, nerds en mustfits. Hij is schrijver van columns, zijn eigen ChaosMaster nieuwsbrieven en auteur van het boek Warorde.

Meer informatie
Meer informatie

Peter is gepokt en gemazeld door jarenlang ondernemen en besturen, het initiëren van talloze initiatieven en het onderzoeken van de dynamiek van technologie en de reactie van de mens daarop. Zelf noemt Peter Ros Permanent Bèta, waarvan hij mede-oprichter is, zijn allerbelangrijkste project van de afgelopen vijf jaar. Het platform brengt vertegenwoordigers van de digitale voorhoede, sociale innovators, wetenschappers, kunstenaars, overheid en bedrijfsleven bij elkaar. Samen vormen ze een kennisdeeltjesversneller waarin onderzocht wordt hoe gebruik gemaakt kan worden van technologie en connectiviteit ten bate van de samenleving.

Zijn motto voor de technologische mogelijkheden luidt; “many should benefit, in stead of few that profit”. Hij onderzoekt daarom de organisatorische, economische en culturele impact van de dynamiek van digitalisering en technologische versnelling. Het op de agenda krijgen van het belang van de ethische dilemma’s door de komst van kunstmatige intelligentie, robotisering, autonome systemen en synthetische biologie heeft zijn bijzondere aandacht.

Peter verwart, ontwart en duidt. Of mensen nu aan het denken gezet moeten worden, in de actiestand moeten komen of eens fijn op een andere manier naar de wereld willen kijken, Peter zorgt voor energie, inspiratie en (inter)actie!

Ron Eringa

Agile Leadership developer
Disruptieve ideeën realiseren

Ron is een Key note spreker over Agile Leiderschap met 17 jaar ervaring in het ondersteunen van organisaties en mensen in het leveren van waarde. Organisaties kunnen in deze complexe, snel bewegende, 21ste eeuw alleen overleven als ieders volledige potentieel en creativiteit worden ontketend.

Meer informatie
Meer informatie

Er zijn twee grote ontwikkelingen die iedere organisatie, ongeacht sector, ongeacht grootte en levensduur momenteel aangaan. Allereerst is dat de noodzaak tot innovatie, het in kunnen spelen op de veranderende wereld. Daarnaast de urgentie om een aantrekkelijke cultuur te hebben die medewerkers boeit en bindt. Inspirerend leiderschap is hiermee een cruciale factor geworden bij het succes van organisaties, welke keuzes worden gemaakt bepaalt het resultaat.

Ron is een onafhankelijke consultant in leiderschap op alle levels. Hij maakt van managers Agile leiders, helpt Scrum Masters high-performing teams opzetten en deelt met Product Owners hoe je een omgeving creëert waarin de beste ideeën ontstaan. In zijn eerdere rollen bemerkte Ron dat de creativiteit en innovativiteit van mensen verloren raakte in de wereld van bureaucratie en extreme lange termijn planning. Ron leert leidinggevenden hoe ze met Scrum meer uit hun organisatie kunnen halen.

Jolanda ter Maten

International blockchain strategic innovation advisor
De Blockchain

De Blockchain is de oorspronkelijke datastructuur achter het bitcoin-netwerk. Het is het best te vergelijken met een digitaal grootboek waarin meerdere gebruikers gegevens kunnen vastleggen, zonder dat er een centrale autoriteit voor nodig is. Daardoor is er dus geen centraal punt dat het mogelijk maakt om gegevens te vervalsen.

Meer informatie
Meer informatie

Jolanda ter Maten verschaft inzicht in de Blockchain-technologie, de veranderende wereld en de eindeloze mogelijkheden die het bedrijven biedt. Diepgaande Blockchain-kennis wordt in begrijpelijke taal toegankelijk voor je gemaakt, zodat je het kunt toepassen in je eigen organisatie.

Prof. dr. Henk W. Volberda

Hoogleraar Strategisch Management en Innovatie
Sociale innovatie

Henk W. Volberda is hoogleraar Strategisch Management en Innovatie aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij wetenschappelijk directeur van het Amsterdam Centre for Business Innovation. Volberda bekleedt verschillende bestuurs- en adviesfuncties.

Meer informatie
Meer informatie

Zo is hij lid van de Raad van Commissarissen van NXP Semiconductors Netherlands en lid van de wetenschappelijke adviesraad van de Nederlandse Defensie Academie. Ook is hij expertlid van het World Economic Forum en Fellow van de European Academy of Management.

Voor het vijfde opeenvolgende jaar maakt Volberda deel uit van de Clarivate Analytics lijst van Highly Cited Researcher in Business & Economics. Tevens ontving hij voor zijn onderzoek naar organisatieflexibiliteit en strategische vernieuwing tal van prijzen, onder andere de ERIM Impact Award, de Erasmus Research Award, de SAP Strategy Award en de prestigieuze Igor Ansoff Strategic Management Award.

Deelnemen

Ben jij klaar voor een kijkje in de toekomst? We hopen je op 17 september te mogen begroeten. De kosten per deelnemer bedragen 495 euro (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief uniek programma, garderobe, drankjes en bezoek aan NEMO Science Museum t.w.v. 30 euro tijdens het congres. Wacht niet te lang met het bestellen van je tickets, want we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

EDM Academy

Wij helpen professionals en ondernemingen om meer uit zichzelf te halen. Met gecertificeerde trainingen op unieke locaties voor de nodige kennis en inspiratie. En met slim advies en praktische tools voor betere resultaten. Onze trainers en consultants zijn stuk voor stuk experts op hun eigen vakgebied, die inzichten en oplossingen aandragen voor vraagstukken die je dagelijks bezighouden. Centraal staan groei en persoonlijke ontwikkeling. Op die manier helpen wij jou en je onderneming om voorop te lopen in jouw branche.

Meer weten? Wij spreken graag af

Het delen van kennis is een sterke succesfactor voor organisaties en versnelt het leren. Daarom organiseren wij regelmatig masterclasses en seminars waarin de spreker(s) met jou in gesprek gaat over onderwerpen die nu in organisaties belangrijk zijn. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij vertellen je graag meer over hoe we samen voor succes gaan. Neem gerust contact op met Edward Ooteman op 085 48 82 899 of stuur een e-mail naar info@edmacademy.nl.

Menu