Unlocking 2030

2 april 2020 | 13.30 | Nemo Amsterdam

In 2030 is het gebruik van nieuwe technologieën op de werkvloer de normaalste zaak van de wereld. Big data, blockchain en artificial intelligence maken ons werk makkelijker. Bevorderen een efficiëntere manier van werken. En stellen ons in staat om veel beter in te spelen op de behoeften van onze klanten. Maar hoe dan? En wat komt er allemaal bij kijken?

Unlocking 2030 is een masterclass die vooruitblikt op de werkvloer van de toekomst. Centraal staat de noodzaak van het digitaliseren van diensten en werkprocessen die je helpen om voorop te blijven lopen in jouw vakgebied. Je krijgt simpele antwoorden op complexe vragen. En je ontdekt wat een digitale transitie kan betekenen voor jouw onderneming.

Deze Masterclass geeft je inzichten, cases, vele voorbeelden en een duidelijk stappenplan.

Programma

In deze inspirerende middag nemen vier sprekers je mee naar de toekomst en laten je op hun eigen wijze zien wat de toekomst te bieden heeft en hoe je hier nu al je voordeel mee kunt doen in je eigen werk, rol en organisatie. De middag begint om 13.30 en wordt om 17:00 afgesloten met een borrel

Deelnemen

De kosten per deelnemer bedragen 495 euro (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief uniek programma, garderobe, lunch, drankjes, parkeerkaart en bezoek aan NEMO Science Museum t.w.v. 30 euro tijdens het congres.

Voor wie?

Deze masterclass is voor iedereen in bedrijfsleven of overheid die op een bijzondere manier wil weten hoe de wereld verandert en wat je daar mee kunt doen om zelf succesvol te blijven en klaar te zijn voor de uitdagingen die de veranderingen je brengen.

Er zijn een beperkt aantal plaatsten beschikbaar. Dus schrijf je snel in en mis deze zeker niet.

Meer weten? Wij spreken graag af

Het delen van kennis is een sterke succesfactor voor organisaties en versnelt het leren. Daarom organiseren wij regelmatig masterclasses en seminars waarin de spreker(s) met jou in gesprek gaat over onderwerpen die nu in organisaties belangrijk zijn. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij vertellen je graag meer over hoe we samen voor succes gaan. Neem gerust contact op met Edward Ooteman op 085 48 82 899 of stuur een e-mail naar info@edmacademy.nl.

Menu