Wij werken aan beter werken.

Lees wat onze cursisten over EDM Academy hebben te vertellen. Ervaar het zelf, schrijf je vandaag nog in voor een van onze trainingen!

Beoordelingen EDM Academy

8,6
37 beoordelingen

  Erwin Ruiter (Utrecht)


  Goede begeleiding

  Toelichting:
  Dankzij hun inzichten kijk ik anders en beter naar mijn bedrijf en haal er zo nog meer uit!

  Monique (Nieuwegein)


  Veel info en handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan

  Toelichting:
  Goed cursus opbouw, veel info en achtergrond info. Hoog tempo maar dat houdt je wel bij de les. Fijne groepssamenstelling (6 personen).

  Mark (Amsterdam)


  Ideale setting voor een goede leerervaring

  Toelichting:
  Een zeer ervaren agile leadership developer in combinatie met een kleine leergierig groep, maakte dit een zeer goede ervaring.

  Jan (Groningen)


  complete training met een persoonlijke touch

  Toelichting:
  De training geeft veel nieuwe inzichten in mijn eigen werkflow. De trainer zelf is to the point en geeft een helder verhaal. De locatie sprak mij iets minder aan maar dat is natuurlijk persoonlijk.

  Femke (Heiloo)

  7


  Voldoet ruimschoots aan verwachtingen!

  Toelichting:
  Fijn, prettig en professioneel

  Zou u ons aanbevelen? Ja

  Johan (Amsterdam)


  training van hoog niveau op een prachtige locatie

  Toelichting:
  Zelfs als ervaren ondernemer heb ik veel opgestoken van de leanstart up training. Trainer zeer capabel en to the point. De E reader met lesstof, de locatie en de lunch.. alles is tot in de puntjes goed geregeld.

  Tessa (Rotterdam)

  10


  toffe locatie, goede inhoudelijke training

  Toelichting:
  -

  Zou u ons aanbevelen? Ja

  Rachelle (Amsterdam)

  9


  Goede trainingsdag met veel interactie Lean Yellow

  Toelichting:
  Leuke informatieve dag, hierdoor heb ik een beter inzicht in de principes van Lean en kijk ik zeer uit naar de Green.

  Zou u ons aanbevelen? Ja

  Hil (Apeldoorn)


  Training met aandacht voor mensen

  Toelichting:
  Toen ik door ziekte de training op het allerlaatste moment niet kon volgen was het geen probleem dit op een andere dag te volgen. Dat kon pas een paar maand later. Bij ontvangst werd er direct naar mijn gezondheid gevraagd. De training wordt heel praktisch ingestoken waardoor het leuk is en blijft hangen. De lunch was uitstekend en er werd zelfs wat lekkers gebracht bij de koffie en fruit in de middag.

  Laura (Groningen)


  top training op een fijne locatie

  Toelichting:
  Ik heb de scrum foundations training gevolgd en ben zeer enthousiast. mooie locatie en heerlijke lunch. Ook erg prettig om in teams te werken tijdens de training. Ik kijk uit naar de vervolg trainingen!

  Erik (Amsterdam)


  Echt enthousiast over deze training! Scrum is eindelijk gaan leven voor me!

  Toelichting:
  Echt enthousiast over deze training! Scrum is eindelijk gaan leven voor me! Had al vaker theorie doorgenomen, maar zonder training ga je het toch niet beheersen merk ik. Vooral blij met de vele voorbeelden en de cases die we in teams deden. Wat ook het verschil maakt denk ik, is dat we maar met z’n vijven waren en dus continue over elke vraag meteen het gesprek aan konden gaan. Kortom, deze training durf ik iedereen aan te raden! Goeie tips ook om het assessment voor te bereiden. En in 1 keer gehaald 😉 Los van de inhoud... lunch was heerlijk en locatie weer eens wat anders. Geen standaard vergaderzaal maar s’ochtends eerst even door het NEMO Science museum lopen, leuk!

  Ellen (Amsterdam)

  9


  Geleerd wat ik verwacht had te leren

  Toelichting:
  In deze 2 dagen had ik de verwachting een beter beeld van een Scrum master te krijgen én voldoende informatie te vergaren om het examen te halen. Beide is gelukt! zonder deze cursus zou ik het examen niet gehaald hebben, je leert om op de juiste manier te denken. Een deel van de examenonderwerpen heb ik online niet kunnen vinden, maar zijn wél behandeld in de cursus. Ondanks mijn lichte hersenschudding (snel psychisch vermoeid) heb ik deze 2 daagse cursus kunnen volhouden! dit door de afwisseling van leertechnieken. Zelf hebben we veel mogen doen. Door de kleine groepssamenstelling (mazzel) konden we meer vragen stellen en beantwoord zien. 3 sterren voor verwachting, omdat ik er minder van het verwacht! dus het is in de positieve zin.

  Zou u ons aanbevelen? Ja

  Pieter jan (Amsterdam)

  8


  Persoonlijk en professioneel

  Toelichting:
  De training voldoet aan de verwachting.

  Zou u ons aanbevelen? Ja

  Sebastiaan (Amsterdam)

  10


  Hele interessante, uitdagende, inspirerende en leuke cursus van een geweldige trainer!

  Toelichting:
  De training was goed verzorgd, de trainer heeft duidelijke kennis en ervaring en kan goed presenteren. Als deelnemers werden we betrokken en gestimuleerd zelf na te denken om het zo beter te leren. Er was genoeg ruimte voor vragen en om dieper op onderwerpen in te gaan. Ik heb er voor mijn gevoel zelfs meer uitgehaald dan ik van te voren had verwacht! Absoluut een aanrader voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen of meer van Scrum wil weten.

  Zou u ons aanbevelen? Ja

  Bas (Utrecht)

  8


  to the point en zeer leerzaam

  Toelichting:
  De trainer had aandacht voor iedereen waardoor de training persoonlijk voelden. Informatie was straight to the point en voldeed aan de verwachting

  Zou u ons aanbevelen? Ja

  Patricia (Groningen)

  8


  Top locatie en heldere scherpe training

  Toelichting:
  Veel nieuwe informatie opgedaan ondanks dat ik eerder scrum trainingen heb gevolgd Lunch was jammer genoeg wat karig

  Zou u ons aanbevelen? Ja

  Kees (Utrecht)


  Lean start up training was top

  Toelichting:
  Door de lean start up training kan ik als kersverse ondernemer met nieuwe inzichten verder. Goed verzorgde lunch op een mooie locatie.

  Saskia (Nootdorp)


  Goede training

  Toelichting:
  Top: Belangrijkste punten, vanuit agile denken Veel tools, helder Prettige oefeningen door voorgedrukte kaarten (itt andere trainingen waar je moet gissen en wachten tot de docent de gewenste antwoorden geeft) Veel referentieliteratuur genoemd Tip: Besteed ook aandacht aan de transitie naar agile Leg de "geschiedinis" eens aan een historicus voor 😉 Top-trainer, hopelijk nog eens tot ziens!

  Arno (Amersfoort)


  Erg nuttige en leuke training.

  Toelichting:
  De training was voor mij nuttig en leerzaam. Alles wat goed verzorgt en ik vond het fijn dat de de groep maar uit 6 mensen bestond.

  Sven (Den Haag)


  A great trainer that listens to the needs of the group.

  Toelichting:
  Even though I’m not totally green on the Agile front, it’s good to get your thoughts confirmed. But the training goes deeper than only the basics I can advice this training to Agile leaders (managers) and scrum masters who wants to help to grow their organization to a higher Agile level. Ron Eringa is a great coach (he doesn’t teach the class, he coaches it) and his stories about real life situations are both a joy to listen to as well as a great inspiration.

  Bas (Blokker)


  Theoretische modellen praktisch gemaakt

  Toelichting:
  In het begin even aftasten wat er op mij af ging komen. Presentatie inhoudelijk prima, qua uitstraling mag het allemaal wel een tandje beter. Hoe iets gepresenteerd wordt, heeft invloed op waardebepaling en beleving. Eerste kennismaking met Lean via Yellow Belt is vooral begrijpen wat Lean inhoudt. De training gaf dat perfect weer. Met rollenspel werd duidelijk gemaakt wat met Lean bereikt kan worden. Het mag tijdens het spel nog wat duidelijker welke fase er gedaan werd. Is wel benoemd, maar wellicht via flipover aangeven. Dan werkt de praktijk ook weer terug naar de theorie. Trainer is erg prettig, kan het goed over brengen en geeft ruimte aan kandidaten. Koppeling met vervolg mag wat duidelijker worden weergegeven. Niet alleen wat green inhoud, maar wat betekend dat voor de kandidaten in de praktijk. Vertaalslag maken naar; what is in it for me (me = kandidaat).

  Emy (Leiden)


  Leerzaam en interactief

  Toelichting:
  De cursus biedt meerdere handvatten die ik zou kunnen implementeren in mijn werkomgeving. Door de kleine groep en de fijne, goed bereikbare locatie was er een prettige groepssfeer. De cursusleider kon enthousiast vertellen over LEAN, zette ons goed aan het denken en stond open voor discussie. Een echte aanrader!

  Augustinus (Hoofddorp)


  Top Lean Yellow belt training

  Toelichting:
  Heel veel geleerd om in een team efficient te kunnen werken. Ook de basis van Lean was zeer verhelderend. Op naar de Green Belt.

  Roosmarie (amsterdam)


  Leerzame en inhoudelijke training!

  Toelichting:
  Een erg fijne SCRUM training: bijzonder veel materie behandeld in twee dagen tijd. Erg fijn dat er constant een verbinding word gemaakt met de werkelijkheid en de raakvlakken met verschillende vakgebieden.

  Jan-Willem (Lichtenvoorde)


  Theorie en praktijk goed gecombineerd!

  Toelichting:
  Ik vond de training een goede combinatie van theorie en praktijk. Cases werden juist ingebracht en behandeld en ook praktijkvoorbeelden uit je eigen organisatie werden goed behandeld. De trainer kon snel en goed schakelen tussen al deze facetten!

  Menu