Tijdens de tweedaagse Professional Scrum Foundations (PSF) training maak je op een laagdrempelige manier kennis met Scrum. Je leert de benodigde principes om Scrum meteen in de praktijk te kunnen brengen. Dankzij effectieve en realistische groepsopdrachten ervaar je hoe het Scrum framework bijdraagt aan de verbetering van productontwikkeling.

Programma

In twee dagen ga je aan de slag met de basisprincipes en praktijkgerichte toepassing van Scrum, waarbij je inzicht krijgt in:

  • De fundamenten van Scrum
  • Het (samen)werken in een Scrum team
  • Hoe je waarde kunt toevoegen m.b.v. Scrum
  • Veelgemaakte fouten en tips om ze te voorkomen

Om de theorie van Scrum meester te maken, wordt er samengewerkt in teams. Tijdens diverse opdrachten wordt er gewerkt aan het bouwen van een softwareapplicatie, waarbij realistische problemen en hindernissen aan de orde komen. Met deze ervaring krijgen je een realistisch beeld van wat er van je verwacht wordt tijdens het werken met Scrum en hoe jij deze rol optimaal kunt uitvoeren.

Kosten

De training kost €1.495  inclusief de materialen en gebruik van faciliteiten van alle dagen. Je kunt gebruik maken van de gezamenlijke lunch. Prijzen exclusief de btw.

Voor wie?

De PSF is geschikt voor zowel business als IT-professionals. De Professional Scrum Foundations zijn gericht op deelnemers die voor het eerst in aanraking komen met Scrum, of voor hen die hun kennis willen opfrissen. De training biedt ook de belangrijke basis voor de trainingen gericht op specifieke rollen, zoals Product Owner en Scrum Master en leidinggevenden.

Aan de slag met Scrum?

Wil je de basis van Scrum leren en leren toepassen? Schrijf je dan in voor onze PSF-training. Bekijk alle trainingsdata of neem contact op voor een training op maat: ook incompany trainingen zijn mogelijk.

Enthousiast? Deel het en maak gebruik van ons referral programma voor voordeel op meer trainingen van EDM Academy!

Al bekend met Scrum en wil je meer leren? Bekijk dan de Professional Scrum Master, Professional Scrum Master II en Professional Scrum Product Owner trainingen!

Deze trainingen kun je ook incompany volgen!

Wil je deze training voor je bedrijf of met je hele team volgen? Vraag direct alle mogelijkheden aan en profiteer van onze op maat gemaakte training.

Aankomende trainingen
Aankomende trainingen

De kracht van EDM Academy

  • Trainingen in kleine groepen tot 12 personen
  • Leren op basis van jouw werksituatie
  • Gecertificeerde trainers met praktijkervaring
  • Vervolgtraining met 20% korting
  • Verschillende locaties en startdata

Advies nodig?

Bel ons vrijblijvend voor een persoonlijk advies welke training aansluit bij jouw behoefte.

Aankomende trainingen

Menu