Leerdoelen

Tijdens de tweedaagse Professional Scrum Foundations (PSF) training maak je op een laagdrempelige manier kennis met Scrum. Je leert de benodigde principes om Scrum meteen in de praktijk te kunnen brengen. Dankzij effectieve en realistische groepsopdrachten ervaar je hoe het Scrum framework bijdraagt aan de verbetering van productontwikkeling.

Voor wie?

De PSF is geschikt voor zowel business als IT-professionals. De Professional Scrum Foundations zijn gericht op deelnemers die voor het eerst in aanraking komen met Scrum, of voor hen die hun kennis willen opfrissen. De training biedt ook de belangrijke basis voor de trainingen gericht op specifieke rollen, zoals Product Owner en Scrum Master en leidinggevenden.

Al bekend met Scrum en wil je meer leren? Bekijk dan de Professional Scrum Master, Professional Scrum Master II en Professional Scrum Product Owner trainingen!

Trainingsdata & Locatie

Deze Lean voor Overheid training is een 4-daagse training waarmee jij in 3 maanden Lean gecertificeerd bent. De training wordt overdag verzorgd van 9.30 tot 17.30 uur.

De training wordt gegeven in Amsterdam, Groningen, Utrecht en Rotterdam. In Amsterdam maken wij o.a. gebruik van de faciliteiten van B.Amsterdam (bekend van StartupBootcamp) en in andere steden de trainingslocaties van onze partners.

Meer weten over trainingslocaties? Klik hier.

Eerstvolgende startdata:

Niets gevonden.

Programma

In twee dagen ga je aan de slag met de basisprincipes en praktijkgerichte toepassing van Scrum, waarbij je inzicht krijgt in:

  • De fundamenten van Scrum
  • Het (samen)werken in een Scrum team
  • Hoe je waarde kunt toevoegen m.b.v. Scrum
  • Veelgemaakte fouten en tips om ze te voorkomen

Om de theorie van Scrum meester te maken, wordt er samengewerkt in teams. Tijdens diverse opdrachten wordt er gewerkt aan het bouwen van een softwareapplicatie, waarbij realistische problemen en hindernissen aan de orde komen. Met deze ervaring krijgen je een realistisch beeld van wat er van je verwacht wordt tijdens het werken met Scrum en hoe jij deze rol optimaal kunt uitvoeren.

Certificering

Alle deelnemers die de Professional Scrum Foundations training hebben gevolgd ontvangen een code om het examen af te leggen en zichzelf daarmee te certificeren.

Indien het examen binnen twee weken na de training wordt afgelegd, heb je recht op één gratis herkansing.

Dit wereldwijd erkende certificaat wordt behaald indien men een score van minimaal 85% op het examen behaald. Scrum.org houdt een openbare lijst bij van alle certificaathouders.

Investering

De training kost €1.495  inclusief de materialen en gebruik van faciliteiten van alle dagen. Je kunt gebruik maken van de gezamenlijke lunch. Prijzen exclusief de btw.

Aan de slag met Scrum?

Wil je de basis van Scrum leren en leren toepassen? Schrijf je dan in voor onze PSF-training. Bekijk alle trainingsdata of neem contact op voor een training op maat: ook incompany trainingen zijn mogelijk.

Enthousiast? Deel het en maak gebruik van ons referral programma voor voordeel op meer trainingen van EDM Academy!

Waarom Scrum Foundations bij EDM?

  • Trainingen in kleine groepen tot 12 personen
  • Leren op basis van jouw werksituatie
  • Gecertificeerde trainers met praktijkervaring
  • Vervolgtraining met 20% korting
  • Locaties in Amsterdam, Groningen, Utrecht en Rotterdam
25 trainingslocaties

Er is altijd een locatie bij jou in de omgeving.

Heb je vragen?

Onze deskundige adviseurs zijn telefonisch bereikbaar voor al je vragen of advies welke training het beste aansluit bij jouw wensen.

Aankomende trainingen

Niets gevonden.

Menu