Professional Scrum Foundations – 16 & 17 juli – Van Nelle Fabriek Rotterdam

Laden Trainingen

« Alle Trainingen

  • Deze training is voorbij.

Professional Scrum Foundations – 16 & 17 juli – Van Nelle Fabriek Rotterdam

16 juli 2020 - 09:15 - 17 juli 2020 - 16:30

€1.495,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je bestellijst. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Pr8798910

Meer over deze training
Meer over deze training

Professional Scrum Foundations training

Tijdens de tweedaagse Professional Scrum Foundations (PSF) training maak je op een laagdrempelige manier kennis met Scrum. Je leert de benodigde principes om Scrum meteen in de praktijk te kunnen brengen. Dankzij effectieve en realistische groepsopdrachten ervaar je hoe het Scrum framework bijdraagt aan de verbetering van productontwikkeling.

Programma

In twee dagen gaan de cursisten aan de slag met de basisprincipes en praktijkgerichte toepassing van Scrum, waarbij ze inzicht krijgen in:

  • De fundamenten van Scrum
  • Het (samen)werken in een Scrum team
  • Hoe je waarde kunt toevoegen m.b.v. Scrum
  • Veelgemaakte fouten en tips om ze te voorkomen

Om de theorie van Scrum meester te maken, wordt er samengewerkt in teams. Tijdens diverse opdrachten wordt er gewerkt aan het bouwen van een softwareapplicatie, waarbij realistische problemen en hindernissen aan de orde komen. Met deze ervaring krijgen de cursisten een realistisch beeld van wat er van hen verwacht wordt tijdens het werken met Scrum en hoe ze deze rol optimaal kunnen uitvoeren.

Donderdag  16 juli
Vrijdag         17 juli

Voor wie?

De PSF is geschikt voor zowel business als IT-professionals. De Professional Scrum Foundations zijn gericht op deelnemers die voor het eerst in aanraking komen met Scrum, of voor hen die hun kennis willen opfrissen. De training biedt ook een belangrijke basis voor de trainingen gericht op specifieke rollen, zoals Product Owners en Scrum Masters en leidinggevenden.

Kosten

De training kost €1.495  inclusief de materialen en gebruik van faciliteiten van alle dagen. Je kunt gebruik maken van de gezamenlijke lunch. Prijzen exclusief de btw.

Aan de slag met Scrum?

Wil je de basis van Scrum leren en leren toepassen? Schrijf je dan in voor onze PSF-training. Bekijk alle trainingsdata en neem contact op voor een cursus op maat: ook incompany trainingen zijn mogelijk. Enthousiast? Deel het en maak gebruik van ons referral programma voor voordeel op meer trainingen van EDM Academy!

Gegevens

Begin:
16 juli 2020 - 09:15
Einde:
17 juli 2020 - 16:30
Kosten:
€1.495,00
Trainingen Categorieën:
,

Organisator

EDM Academy
Telefoon:
085 48 82 899
E-mail:
info@edmacademy.nl
Site:
www.edmacademy.nl

Locatie

Van Nelle Fabriek Rotterdam
Vannelleweg 1
Rotterdam, 3044BC
+ Google Maps
Menu